Apr 3, 2024, 1:18 PM

Усмихнат ден 

  Poetry » For kids
53 1 6

Днес денят ми се усмихна
и отново съм щастлив,
като славейче ще литна
и от радост пиша стих.

Нека който прочете 
като мен да се засмее,
и превърнат във дете
да политне и запее.

14.05.2015.

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??