8 окт. 2016 г., 20:02  

Усмихнато 

  Поэзия » Другая
443 1 1

                                          7 октомври-международен ден на усмивката

 

Днес се усмихнете, хора!

Забравете всички грижи.

Всяка болка и умора

нека бързо се изниже

 

през вратите на мечтите,

през смеха ни заподскачал,

разпилял се ненаситно

върху устни и клепачи.

 

Усмихнете се на злото,

на подлеца, на мръсника,

на несретника самотен,

на тъгата неповикана.

 

Усмихнете се до болка!

Чак до сЪлзи, чак до спазъм...

Колкото животец - толкова

Но....със смях да е белязан!

 

 

 

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??