Усмивка дарете
и после поспрете
пред прега на някой в беда.
Елате и вижте,
а после задръжте
тъгата дълбоко в снега.
Усмивката дава,
а после стопява
ледът от проблемно сърце.
Дарява тя песен
от звук най-чудесен,
когато от студ се съвзе!
Усмивка дарете,
а после пишете
за всеки що има проблем
и дар не търсете,
а просто бъдете
на всеки най-искан кадем!
© Кремена Арменчева Все права защищены