Aug 31, 2020, 3:59 PM

Усмивка 

  Poetry
636 1 4


Усмивка дарете
и после поспрете
пред прега на някой в беда.
Елате и вижте, 
а после задръжте
тъгата дълбоко в снега. 

 

Усмивката дава, 
а после стопява
ледът от проблемно сърце. 
Дарява тя песен
от звук най-чудесен, 
когато от студ се съвзе! 

 

Усмивка дарете, 
а после пишете
за всеки що има проблем
и дар не търсете, 
а просто бъдете
на всеки най-искан кадем!
 

© Кремена Арменчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??