25 июн. 2007 г., 01:36

Усмивка 

  Поэзия
711 0 4
Усмивка

Усмихни се сутринта,
за да има красота,
над теб и над Света.

Животът е кратък, нали?
Затова като ти се усмихнат,
усмихни се и ти!

Усмихни се и помни,
че утре е друг ден, нали?
Усмивка ти дари
и всичко като песен ще звучи!

Защото доброто ще победи,
затова се усмихни!

© Ивон Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??