Jun 25, 2007, 1:36 AM

Усмивка 

  Poetry
712 0 4
Усмивка

Усмихни се сутринта,
за да има красота,
над теб и над Света.

Животът е кратък, нали?
Затова като ти се усмихнат,
усмихни се и ти!

Усмихни се и помни,
че утре е друг ден, нали?
Усмивка ти дари
и всичко като песен ще звучи!

Защото доброто ще победи,
затова се усмихни!

© Ивон Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??