8 авг. 2013 г., 17:46  

Усмивка 

  Поэзия » Философская
365 0 7

УСМИВКА

 

Вървиш си по пътя –

известен е

и гледаш в нозе си –

ежедневие,

подминаваш околните –

недоверие,

лицето ти каменно –

безвремие.

 

И в миг, усмивка срещаш -

стряскаща,

две очи засмени –

сгряващо,

лице от доброта –

сияещо,

и усещаш, че живееш –

по усмивката.

© Лордли Милордов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??