14 апр. 2010 г., 21:37

Усмивка 

  Поэзия
501 0 3

Усмивка мила. Игриво пламъче във нежните очи.

Гласът е галещ, ръцете топли и мека светлина струи.

Прекрасна вечер, потръпващ мрак.

Светулчен облак, полъхващ хлад.

© Чавдар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??