14 abr 2010, 21:37

Усмивка 

  Poesía
498 0 3

Усмивка мила. Игриво пламъче във нежните очи.

Гласът е галещ, ръцете топли и мека светлина струи.

Прекрасна вечер, потръпващ мрак.

Светулчен облак, полъхващ хлад.

© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??