Apr 14, 2010, 9:37 PM

Усмивка 

  Poetry
499 0 3

Усмивка мила. Игриво пламъче във нежните очи.

Гласът е галещ, ръцете топли и мека светлина струи.

Прекрасна вечер, потръпващ мрак.

Светулчен облак, полъхващ хлад.

© Чавдар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??