21 мар. 2007 г., 12:16

УСМИВКА - СЛЪНЧЕВА НАДЕЖДА 

  Поэзия
1046 0 11
  УСМИВКА - СЛЪНЧЕВА  НАДЕЖДА

Почуках  тихо на сърцето ти,
но то не ми  отвори.
Докоснах копринено косите ти,
но ти не го повтори.
Прошепнах нежност на ухото ти,
но ти не я разбра.
Погледнах с любов в очите ти,
но ти не я видя.
И  ето дари ме с чудо пролетта,
сърцата  наши завладя.
Към щастието ме повеждаш,
искрица обич засия.
Усмивка - слънчева надежда,
по лицето твое заигра.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??