29 авг. 2016 г., 22:12

Усмивката 

  Поэзия » Любовная
299 1 5

Усмивката

 

Дали ще бъде снимка или спомен,

все някак ще се вместя в паметта ти.

С последната усмивка ще ме помниш

и с чувствата, за тебе непознати.

 

И споменът за мен ще те привлича,

и ще се вглеждаш във усмивката отблизо.

Надявам се, тя да не си прилича

или наподобява таз, на Мона Лиза.

© Мари Елен- Даниела Стамова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??