Усмивката
Дали ще бъде снимка или спомен,
все някак ще се вместя в паметта ти.
С последната усмивка ще ме помниш
и с чувствата, за тебе непознати.
И споменът за мен ще те привлича,
и ще се вглеждаш във усмивката отблизо.
Надявам се, тя да не си прилича
или наподобява таз, на Мона Лиза.
© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados
и с чувствата, за тебе непознати."