Aug 29, 2016, 10:12 PM

Усмивката 

  Poetry » Love
300 1 5

Усмивката

 

Дали ще бъде снимка или спомен,

все някак ще се вместя в паметта ти.

С последната усмивка ще ме помниш

и с чувствата, за тебе непознати.

 

И споменът за мен ще те привлича,

и ще се вглеждаш във усмивката отблизо.

Надявам се, тя да не си прилича

или наподобява таз, на Мона Лиза.

© Мари Елен- Даниела Стамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??