27 нояб. 2006 г., 00:48

Усмивката за теб 

  Поэзия
1018 0 0
-Усмивката за теб-

Искам да съм радостта за теб,
и твоята Любов да ме наричаш,
когато случайно се сетиш за мен
ти нежна обич в сърцето да изпиташ.
Усмивка да разцъфтва на лицето ти,
очите ти да струят топлина,
когато за усмивката ми спомниш си
и смехът ми да изпълва твойта тишина.
Да знаеш, че съм най-щастливата,
когато твойто рамо е до мен,
най-лудата, най-дивата,
единствената радост в твоя ден.

© Усмивчица Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??