27.11.2006 г., 0:48 ч.

Усмивката за теб 

  Поезия
1002 0 0
-Усмивката за теб-

Искам да съм радостта за теб,
и твоята Любов да ме наричаш,
когато случайно се сетиш за мен
ти нежна обич в сърцето да изпиташ.
Усмивка да разцъфтва на лицето ти,
очите ти да струят топлина,
когато за усмивката ми спомниш си
и смехът ми да изпълва твойта тишина.
Да знаеш, че съм най-щастливата,
когато твойто рамо е до мен,
най-лудата, най-дивата,
единствената радост в твоя ден.

© Усмивчица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??