13 мар. 2011 г., 15:06

Успях 

  Поэзия » Любовная
636 1 4

Успях да докажа на себе си,

че съм достатъчно силна

и успях да се изправя на крака

след като ти си замина.

 

Успях да преодолея отчаянието

и да превъзмогна болката по теб.

Успях да каля духа си

и да продължа напред.

 

Успях да прочистя съзнанието си

и да сложа чувствата си в ред.

Успях да осъзная,

че мога да живея и без теб.

 

Успях да сложа край

на дългите безсънни нощи.

Успях да спра да се самозалъгвам,

че мислиш за мен все още.

 

Успях да загърбя надеждата,

че някога пак ще ме прегърнеш.

Успях да се примиря с факта,

че никога няма да се върнеш.

 

Успях да оцелея без теб.

Намерих в себе си сила.

Успях да вдигна глава

и отново да съм щастлива.

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??