2 мар. 2007 г., 09:17

устните ти с отрова да полея 

  Поэзия
858 0 3
Искам устните ти с отрова да полея
и с плам да ги оближа след това.
Без теб не мога и не искам да живея,
затова по-добре е да умра сега...

И нека умирайки,  да виждам твоето лице,
отпусната да се сгуша в топлите ти ръце.
И впила поглед в прекрасните ти  очи,
щастие във мен ще се роди...

© Насето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??