27 мая 2011 г., 13:12

Утре 

  Поэзия » Любовная
518 0 2

никой ден не е като

утре...

вчера

трепна пламък на свещ

мъждукащ

но сърдечен като гост

разкъсва минало

в загадка

на прясно кафе от мока

с изчезващ дъх...

искам сънят да продължи

дори с кошмарите - има те

няма те

а те са символи - само думата

не е

покой

настъпвам я

остава под краката ми

с изгубен смисъл

без смисъл

... само скепсис

 

© Дима Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??