никой ден не е като
утре...
вчера
трепна пламък на свещ
мъждукащ
но сърдечен като гост
разкъсва минало
в загадка
на прясно кафе от мока
с изчезващ дъх...
искам сънят да продължи
дори с кошмарите - има те
няма те
а те са символи - само думата
не е
покой
настъпвам я
остава под краката ми
с изгубен смисъл
без смисъл
... само скепсис
© Дима All rights reserved.
Дима, и няма покой...само скепсис..
сърдечно те, пригръщам..