17 янв. 2013 г., 21:56

Утре 

  Поэзия » Другая
504 0 0
Умореният ден си отива,
за да започне утре отначало
и слънцето полека се завива
на залеза с червеното одеяло.

Морето ще престане да е синьо
и може би ще замълчи смутено.
Ще се разплаче за деня отминал
и утре ще е още по-солено.

Във черно ще се облече небето
и ще скърби, дордето съмне.
Единствено в очите на децата ми ще свети
надеждата, че утре ще се върна.

© Лили Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??