8 авг. 2009 г., 20:42

Утре 

  Поэзия » Любовная
603 0 3

Мило мое, отново сама

аз ще легна със своите мисли...

Непозната за нас тишина

предусеща изплакани липси...

 

Пак заспивам със спомен-копнеж

и се раждам, потънала в чувства.

Недокосната в огън и скреж,

любовта претвори се в изкуство!

 

Ще те нося под ризата, знам!

Пак, защото обичам те още!

А ти пазиш предишния плам!

И ще имаме нашите нощи!

© Бояна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??