26 янв. 2024 г., 10:02

Утре 

  Поэзия
129 4 3

Когато вятърът заспи,

когато и нощта е сива сянка,

когато няма падащи звезди

и облаци потънали са в дрямка.

 

Ще дойда тих и уморен

след дългото пътуване в безкрая,

да ти покажа утрешния ден

и смисъла му в думите "Не зная".

 

© Гедеон Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??