Jan 26, 2024, 10:02 AM

Утре 

  Poetry
130 4 3

Когато вятърът заспи,

когато и нощта е сива сянка,

когато няма падащи звезди

и облаци потънали са в дрямка.

 

Ще дойда тих и уморен

след дългото пътуване в безкрая,

да ти покажа утрешния ден

и смисъла му в думите "Не зная".

 

© Гедеон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??