1 нояб. 2011 г., 19:49

Утрешният ден 

  Поэзия » Другая
410 0 5

 

 

 

                                                      УТРЕШНИЯТ  ДЕН

 

                                            На мислите си вече съм в плен.

                                           На утрешния ден редим съдбата.

                                            Знам, той ще дойде малко угнетен.

                                             Заложил щастието днес в предплата.

                                             Но ще го чакам да спре и при мен.

                                             Ще го посрещне влюбена зората.

                                             А утрото с детинския перчем

                                             ще обещава радостна отплата.

                                             По пладне, от огнище осветен,

                                             ще ме покани в стаята позната.

                                             И пак ще бъде много откровен,

                                              и ще полеем с вино пак вината.

                                             От залеза останал заслепен,

                                               забравил на живота си цената.

                                               Като  клошар и утрешният ден,

                                               ще тръгне с вечерта при облака,

                                               подпрян на хълбока на планината.

 

                                                                           Wali (Виолета Томова)

 

 

 

 

© Виолета Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??