УТРЕШНИЯТ ДЕН
На мислите си вече съм в плен.
На утрешния ден редим съдбата.
Знам, той ще дойде малко угнетен.
Заложил щастието днес в предплата.
Но ще го чакам да спре и при мен.
Ще го посрещне влюбена зората.
А утрото с детинския перчем
ще обещава радостна отплата.
По пладне, от огнище осветен,
ще ме покани в стаята позната.
И пак ще бъде много откровен,
и ще полеем с вино пак вината.
От залеза останал заслепен,
забравил на живота си цената.
Като клошар и утрешният ден,
ще тръгне с вечерта при облака,
подпрян на хълбока на планината.
Wali (Виолета Томова)
© Виолета Томова All rights reserved.
ще тръгне с вечерта при облака,
подпрян на хълбока на планината."
Поздрави, Вили!