5 янв. 2021 г., 17:18  

Утро 

  Поэзия » Любовная
929 2 4

Най-светъл ми е утринният лъч

който ме докосва на събуждане

най-хранещ и засища като ръж

а после ще си вземеме довиждане

 

Най-светъл ми е утринният лъч

когато с длан ме гали до пробуждане

когато две ръце на влюбен мъж

с парещо докосване събуждат ме

 

 

© Любов Никифорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??