Най-светъл ми е утринният лъч
който ме докосва на събуждане
най-хранещ и засища като ръж
а после ще си вземеме довиждане
Най-светъл ми е утринният лъч
когато с длан ме гали до пробуждане
когато две ръце на влюбен мъж
с парещо докосване събуждат ме
© Любов Никифорова All rights reserved.