23 февр. 2022 г., 11:57  

Сами 

  Поэзия
181 0 1

събуждам се с устни

случайно намерили

туптящата сънна артерия

на мъжа, когото обичам.

звънец, желание и никотинов глад,

замълчете, нека още поспи,

 

нека останем за малко сами,

както някога в края на детството,

вцепенената аз, със жумящи очи,

и това неумолимо и бясно,

и неустоимо ужасно

нещо,

живот.

© Малката Мис Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??