Feb 23, 2022, 11:57 AM  

Сами 

  Poetry
172 0 1

събуждам се с устни

случайно намерили

туптящата сънна артерия

на мъжа, когото обичам.

звънец, желание и никотинов глад,

замълчете, нека още поспи,

 

нека останем за малко сами,

както някога в края на детството,

вцепенената аз, със жумящи очи,

и това неумолимо и бясно,

и неустоимо ужасно

нещо,

живот.

© Малката Мис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??