10 сент. 2022 г., 08:50

Утро 

  Поэзия » Другая
184 0 0

Настъпи утрото,птичките пеят,

с гласове весело се смеят.

Слънцето изгрява и всичко наоколо озарява,

градът се събужда бавно,

към новия ден приближава се плавно.

Дано днес да са щастливи всички,

като пойните птички,

да бъдат добри, весели и игриви,

като деца бъбриви.

И нека в нови одежди да се появят

по- хубави, добри надежди,

лошото да избяга надалече,

и да не се върне никога вече.

 

© Венета Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??