Настъпи утрото,птичките пеят,
с гласове весело се смеят.
Слънцето изгрява и всичко наоколо озарява,
градът се събужда бавно,
към новия ден приближава се плавно.
Дано днес да са щастливи всички,
като пойните птички,
да бъдат добри, весели и игриви,
като деца бъбриви.
И нека в нови одежди да се появят
по- хубави, добри надежди,
лошото да избяга надалече,
и да не се върне никога вече.
© Венета Всички права запазени