30 сент. 2008 г., 18:39

Утро 

  Поэзия » Пейзажная
1335 0 41

 

 

 

 

                     Утро

 

 

 

 

 

 

 

По нощница разхожда се Зората,

във всяко кътче бърза да надзърне!...

Намусена, Нощта по стъпалата

изнизва се придърпвайки вратата...

С надеждата отново да се върне!

 

 

 

© АГОП КАСПАРЯН Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??