30.09.2008 г., 18:39 ч.

Утро 

  Поезия » Пейзажна
1343 0 41

 

 

 

 

                     Утро

 

 

 

 

 

 

 

По нощница разхожда се Зората,

във всяко кътче бърза да надзърне!...

Намусена, Нощта по стъпалата

изнизва се придърпвайки вратата...

С надеждата отново да се върне!

 

 

 

© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??