1 окт. 2009 г., 12:20

Утро 

  Поэзия » Любовная
533 0 3

Когато слънчев лъч

в очите ми се спре

и утрото на моето лице

закичи весела усмивка,

в прозореца оглежда се небе

безкрайно, необятно, синьо,

дърветата люлеят златни листи

и ароматът на море

се слива с аромат на хризантеми,

а първото кафе  в очакване изстива.

В очите ти извира топлина,

обгръщаш ме  невероятно нежно,

започва моят ден

с едно небе и обич,

прекрасен ден,

щастлива съм, щастлива!

© Генка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??