Утрото есенно
Мисълта за теб докосва зората.
Изгревът сграбчва деня,
светлина го огрява.
Капчици роса в очите греят.
Утрото помни ласките на нощта,
слънцеслучва ги в стих.
Светлее небето в синьо,
слънцето есенно, усмихнато
ще пази обичта ми за теб.
©Ванко Николов (Stаrkmaster®vn)
© Ванко Николов Все права защищены
Хубава събота и неделя!