6.09.2013 г., 23:46 ч.

Утрото есенно 

  Поезия » Друга
365 0 2

Утрото есенно

 

Мисълта за теб докосва зората.

Изгревът сграбчва деня,

светлина го огрява.

Капчици роса в очите греят.

Утрото помни ласките на нощта,

слънцеслучва ги в стих.

Светлее небето в синьо,

слънцето есенно, усмихнато

ще пази обичта ми за теб.

 

©Ванко Николов (Stаrkmaster®vn)

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??