1 нояб. 2008 г., 17:12

В безбрежен унес 

  Поэзия » Любовная
397 0 0
Все някога,
в безбрежен унес,
ще се запомним –
в есенно начало.
И спомен да съм
още не желая…
по малко си тръгвам,
и …връщам се,
танцувам в края на лятото -
една напред, две назад,
едва ли някога така,
ще изкача върха,
но важно е, че се опитвам,
не мушкам с лакти,
не късам с нокти,
със зъби не раздирам,
стоя в тишината,
благословение ме топли
и помощ все намирам…

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??