20 мар. 2009 г., 11:09

В Бургас през януари 

  Поэзия » Другая
388 0 2

  Посветено

Не, не беше замръзнало лятото
в тези преспи, таящи по плажа.

 

И не беше студено от вятъра,
който сваляше кожи прокажени.

 

Не, не пееше тежки прощални
дитирамби морето изцъклено.

 

Тази среща би трябвало да бе нашата,
в случай, че те бях срещнала,
преди да си тръгнеш.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??