9 мая 2006 г., 01:08

В чат-а 

  Поэзия
577 0 2

Защо се стремим света
с глава наопаки да поставим?
Между хаос и дива самота
пътека светла да проправим.

Да свържем невъзможните неща,
нестандартни, на изход подобни,
все разместени пусти дела
във мечтите, до лудост подробни.

А мечтите ни - простички те са,
в дън душите ни слепи укрити.
Често търсим писти, адреси,
а оказват се непростимо изтрити...

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??