Човекът идва на тая земя
с мисия, като прелетна птица,
отлита, дойде ли деня,
оставя по подобие матрица,
Понякога матрицата греши,
не вкусила ябълката на раздора,
раждат се каински души,
или на оригинала антипода.
Днес грешката е по - голяма,
в чудо видяха се децата,
от едната страна с брадата е мама,
от другата - татко е с полата??!
© Никола Яндов Все права защищены