Mar 30, 2019, 9:49 AM

В чудо са децата 

  Poetry » Phylosophy
413 0 0

                                                   Човекът идва на тая земя

                                                   с мисия, като прелетна птица,

                                                   отлита, дойде ли деня,

                                                   оставя по подобие матрица,

                               

                                                   Понякога матрицата греши,

                                                   не вкусила ябълката на раздора,

                                                   раждат се каински души,

                                                   или на оригинала антипода.

                     

                                                   Днес грешката е по - голяма,

                                                   в чудо видяха се децата,

                                                   от едната страна с брадата е мама,

                                                   от другата - татко е с полата??! 

© Никола Яндов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??