2 нояб. 2024 г., 22:34

В душата ми есен 

  Поэзия » Пейзажная
43 0 0
В душата ми е есен...

 

Идва време, което не пита

дали го чакахме, търсихме, искахме...

То настъпва неусетно и не канено,

както есента пристъпва тихо

и напомня със своите багри,

че дошъл е нейния час...

С листопада ѝ да ни подскаже

за промяната, която крещи в нас...

Да я осмислим, да я пожелаем, да се осъзнаем...

Защото след зимата ще дойде пролетта,

която ще изпълни душата с желание за нещо ново,

което да я кара отново да лети

на поривите на живота, хванала се за страстта! 

В очакване на любовта...

© Анелия Лазарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??