10 июл. 2009 г., 20:40

В една тъй дълга нощ 

  Поэзия » Любовная
1046 0 23

Когато в смисъла на думите

попие тихо твоята печал,

единствено ще грее във небето

от моето име звезден прах

и ще затупкат пак звездите

като сърдечен звук.

А ехото в сърцето ще проникне

като същински лунен лъч,

ще разбереш - нощта била е много топла,

защото в твоя остров съм живяла,

че светлина ти нося, обичайки те,

и музика от моите очи се лее.

И ще се възродиш в красивия ми стих.

Тогава цялата планета ще усети

на нашата любов мига красив,

ще стихнат всички бури,

а ветровете дълго ще разказват

за силата на моята любов.

Когато сляп художник успее

да нарисува шума на моя дъжд,

тогава, може би и аз ще мога

да те разлюбя.

В една тъй дълга нощ…

 

 

© Весела ЙОСИФОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??