13 сент. 2007 г., 15:02

В едно се сляхме в синевата 

  Поэзия
718 0 28
 


Автори: Jane_d(Деси Инджева) и Романтик(Христо Костов)




Разбих се в теб като вълна,
облях те в нежно сладострастие,
разнесох се по теб така,
предвкусвайки от твойто щастие...

Понесох се в морето ти от сладострастие,
Корсар, пленявах те със думи нежни,
за капка обич от сърцето ти горях
и с нея оцелявах в хиляди метежи.
.....
Прие ме ти като частица,
отронена от твойте дълбини
и ме превърна във звездица,
огряваща заветните мечти...

Приех те аз, частица от душата,
единствена и истинска, прекрасна,
поставих те сред другите звезди,
за да сияеш в небосклона ясен.
.....
В едно се сляхме в синевата,
небесния простор ни стана дом,
със сетен дъх изпихме красотата
и врекохме се в страстен зов!

Две птици волни, с тебе полетяхме,
от изгрева до залеза сред красота,
мечтите свои в стихове изпяхме,
за да останем вечни пред света!

© Деси Инджева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??