1 апр. 2007 г., 08:56

В гората 

  Поэзия
547 0 1
В голямата гора,
косът пее песента,
вълк си зъбите наточи,
чака лиса да изкочи.

Ежко-Бежко се чумери,
а пък зайо се катери,
Кума-Лиса шета вкъщи, чака
Вълчо, дет се мръщи.

В голямата гора,
косът пее песента,
черна гарга пак прелита,
а пък коса пак не се спира.

© Ива Маркова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??