Apr 1, 2007, 8:56 AM

В гората 

  Poetry
544 0 1
В голямата гора,
косът пее песента,
вълк си зъбите наточи,
чака лиса да изкочи.

Ежко-Бежко се чумери,
а пък зайо се катери,
Кума-Лиса шета вкъщи, чака
Вълчо, дет се мръщи.

В голямата гора,
косът пее песента,
черна гарга пак прелита,
а пък коса пак не се спира.

© Ива Маркова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??