5 июл. 2009 г., 18:26

В изборния ден 

  Поэзия » Юмористическая
542 0 11

 

Както кара все на дъжд,

съм решил – ще стисна зъби.

Що пък не – и аз веднъж

ще отида днес за гъби.

 

Из природата с торба,

хем ще съм на далавера,

че за своята софра

гъбки вкусни ще намеря.

 

Разпознавам ги все пак

и по мирис, и по цвят...

Ала знам ли кой и как

ще ме трови цял мандат!?

                                                            

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??