В какви ли вече сайтове не бях,
какви ли хули гадни не изпитах,
но и мигове вълшебни преживях -
в пътища различни все се скитах...
Страдащи поети много съживих,
а младите предпазвам от заблуди:
път хуманен, прагматичен сътворих,
по който няма да се срещат луди!
Водя хора в глобално общество,
носещи в сърцата дух, но вече нов,
който ражда туй човечно естество,
извисило споделената любов.
- В живота място ти ми отреди -
не съм така унила, както бе преди.
© Валери Рибаров Все права защищены
Текстовете ми влияят на публиката по различен начин...Ти споделяш нещо, което ме радва.