4 сент. 2008 г., 08:40

***(в (к)рая на лятото) 

  Поэзия
741 0 17

Не тъжи, малка моя...
Никой не умира в неделите.
nicol (Магьосница )
*********************************************
На Ели, която остана на 17 години.
В неделя...

 

Неделя е. Последната.
Бременна със сухи сълзи.
Неми.
Заровила е изтънелите си
къси пръсти
в червените треви -
изстиващи,
привели крехко раменете си
над счупения дъх 

в детските очи

Едно недоживяно лято
притича край пътя
В (к)рая на август приседна.


Завинаги.



 

© Дора Павлова Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??